Spiritueel centrum De Piramide Herman en Josephien Smale

Wij zijn De Piramide

Josephien

Hoe heb je Ascension ontdekt?

Ik ben in 2003 in aanraking gekomen met Ascension op de IT beurs in Apeldoorn. Hier kwam ik Dianne Bosch tegen met de instrumenten van Ascension. Ik heb meteen een Rode ring gekocht voor m’n hartritme storing, deze heb ik twee en een half jaar bij me gedragen en hoefde hier geen medicijnen meer voor te nemen. Ook heb ik Dianne uitgenodigd om een keer bij ons te komen met alle instrumenten.

Wat is je achtergrond?

Ik heb cursus bij Dianne gevolgd. Ook heb ik cursus gehad van Johan Langebroek. Later heb ik de bijscholing van Erica Egerli. Deze dagen waren altijd heel fijn om met anderen ervaring uit te wisselen. Herman heeft ook deze opleiding gevolgd.

Hoe gebruik je de tools?

Ik werk met passie, puur op gevoel en vertrouwen. Wat mensen bij mij kunnen ervaren is een behandeling met de instrumenten van Ascension als ook een energetische stoelbehandeling.

Wie kan er bij jou terecht?

Mensen kunnen bij mij terecht met allerlei klachten zoals rugklachten, meer in balans, vitaliteit, gewrichtspijn, pijnlijke spieren, hoofdpijn. Zowel voor jong en oud. Ik heb 10 jaar een natuurvoedingswinkel gehad. Zo kan ik ook voedingsadvies geven.

Herman

Herman Smale is geboren in Wijhe aan de IJssel in 1946.
Thuis hadden ze een boerderij, zo is hij met dieren zoals koeien en paarden opgegroeid.
Toen Herman 7 jaar was kwam hij voor het eerst in aanraking met het magnetiseren.
Zijn vader riep een man uit de buurt bij een koe met een zere poot. Dat de koe na 2 dagen beter was verbaasde hem helemaal. Dit heeft veel indruk op hem gemaakt en heeft het nooit vergeten, hierdoor is wel zijn interesse ontstaan vandaar dat hij ook met dieren werkt.
Paarden en koeien hebben zijn grote belangstelling.

Ascension

Herman en Josephien Smale zijn in 2004 met ascension in aanraking gekomen.
Ascension: Een Wereld van Licht en Harmonie.
Het zijn glazen instrumenten met helende energie met als resultaat:

  • een beter geheugen, meer blijdschap
  • meer vrede en harmonie
  • minder wrijving en verwarring
  • verfijnde waarneming
  • meer liefde
  • succesvoller handelen
  • meer energie

Hiermee worden behandelingen gegeven.
Dit kan alleen of in combinatie met het magnetiseren of de 2012 energie.
Lees meer over de instrumenten van ascension.

2012 energie

In 2009 zijn Herman en Josephien in contact gekomen met de 2012 energie. Een transformatie energie ook wel genoemd aquarius energie of Shafierha-energie. Sha = Goddelijke adem, Fierha = liefde zuivere energie. Geeft een hoger bewustzijn.

In april 2010 hebben wij samen ons certificaat behaald tot transformatiewerker Shafierha Energie. Met onderdelen: Transformatie, Theorie en Regressie. Wij geven behandelingen met de instrumenten van Ascencion, Magnetiseren en Transformatie energie.

Disclaimer:

Deze behandelingen aquarius-energie, en de behandelingen met ascension kunnen nooit in plaats van een bezoek aan een arts beschouwd worden. Wij zullen altijd aanraden bij klachten (ook) een arts te raadplegen. Uiteraard pretenderen wij ook niet dat wij elke klacht kunnen opheffen of verbeteren. Onherstelbare schade kan vaak niet hersteld worden.
Wij stellen geen diagnose, dat ligt op het terrein van een arts.

Tenslotte stemt u door de behandeling te volgen ermee in dat u ons niet aansprakelijk stelt/kunt stellen voor welke schade dan ook die direct of indirect uit deze behandelingen kan voortvloeien.